About us

© 2015 Milestone-Amsterdam       |        Post Production Supervisors       |        info@milestone-amsterdam.com

About us

Milestone is een betrokken en enthousiast postproductiebedrijf uit Amsterdam.

We doen de postproductie voor Nederlandse en buitenlandse films en televisieseries uit de meest uiteenlopende genres: van dramaseries als Petticoat tot internationale kaskrakers als Brimstone. Na jarenlang in de filmindustrie te hebben gewerkt, besloten wij in 2015 Milestone op te richten. Omdat we het geweldig vinden om van losse opnamen een mooi eindproduct te maken. En omdat we met onze kennis en ervaring een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan jouw productie. We hebben in de afgelopen jaren al aan een groot aantal interessante projecten gewerkt; en we hebben zin om er in de toekomst nog veel meer te gaan doen!

Maarten de Graaf werkt al zo lang in de postproductie-industrie,

dat hij de overgang van 35mm naar digitaal nog heeft meegemaakt. In 1995 begon hij zijn carrière bij Image Creations, en daarna heeft hij gewerkt bij Cineco en Valkieser Capital Images. Van 2009 tot 2015 was hij freelance postproductie-supervisor. Bij Milestone-Amsterdam richt hij zich vooral op de technische kant van de postproductie.

Naomi Polhaupessy studeerde ‘International media & entertainment management’ aan de NHTV in Breda. Daarna begon ze als stagiaire bij Fu Works, waar ze vervolgens zes jaar lang bleef werken.

Toen ze bij Fu Works werkte, raakte ze geïnteresseerd in postproductie. Daarom besloot ze in 2015 Milestone-Amsterdam mee op te richten.